Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

50 States, 1,000 Eats

Where to Go, When to Go, What to Eat, What to Drink
BuchKartoniert, Paperback
CHF37.40

Beschreibung

"This culinary guide reveals the best food experiences across all 50 states and Canada"--
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-4262-2282-5
ProduktartBuch
EinbandKartoniert, Paperback
ErscheinungslandUSA
Erscheinungsdatum19.03.2024
Seiten336 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 181 mm, Höhe 231 mm, Dicke 23 mm
Gewicht874 g
Artikel-Nr.26664227
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.44605904
Weitere Details

Reihe

Bewertungen

Autor

During three decades as an editor, writer, and photographer, JOE YOGERST has lived and worked in Asia, Africa, Europe, and North America. His writing has appeared in Condé Nast Traveler, CNN Travel, Islands magazine, the International New York Times (Paris), Washington Post, Los Angeles Times, and National Geographic Traveler. He has also written 34 National Geographic books, including the best-selling 50 States, 5,000 Ideas. Yogerst is also the host of a National Geographic/Great Courses video series on America's state parks. He's a California native and now lives in San Diego.