Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Food and Identity in England, 1540-1640
ISBN/GTIN

Food and Identity in England, 1540-1640

Eating to Impress
E-BookEPUBDRM AdobeE-Book
Verkaufsrang964823inGeschichte
CHF57.60

Beschreibung

Food and Identity in England, 1540-1640 considers early modern food consumption in an important new way, connecting English consumption practices between the reigns of Henry VIII and Charles I with ideas of 'self' and 'otherness' in wider contexts of society and the class system.

Examining the diets of various social groups, ranging from manual labourers to the aristocracy, special foods and their preparation, as well as festive events and gift foods, this all-encompassing study reveals the extent to which individuals and communities identified themselves and others by what and how they ate between the Reformation of the church and the English Civil Wars. This text provides remarkable insights for anyone interested in knowing more about the society and culture of early modern England.
Weitere Beschreibungen

Details

Weitere ISBN/GTIN9781472512277
ProduktartE-Book
EinbandE-Book
FormatEPUB
Format HinweisDRM Adobe
Erscheinungsdatum26.02.2015
Auflage15001 A. 1. Auflage
Seiten256 Seiten
SpracheEnglisch
Dateigrösse915 Kbytes
Artikel-Nr.15131725
KatalogVC
Datenquelle-Nr.814988
Weitere Details

Bewertungen

Empfehlungen zu ähnlichen Produkten

Ein schönes Geschenk zu allen Gelegenheiten.
Wer sich für Geschichte und Frauen interessiert, die unbeirrt ihren Weg gegen eine eingefahrene Gesellschaft gehen, empfehle ich die Lebensgeschichte der Bündnerin Greti Caprez-Roffler, die vor bald 100 Jahren moderner dachte und handelte, als wir heute teilweise.

Autor

Paul S. Lloyd is University Tutor and Part-time Lecturer at the University of Leicester, UK.